BASKURS I SURDEGS­BAKNING

Annas Hembageri startades efter mycket inspirerande bakning hemma. Vi har därför som målsättning att lära kursdeltagarna enkla tips om hur man lyckas med sin bakning med den utrustning och de förutsättningar man har hemma i sitt eget kök.

I sensommar och höst kommer vi att hålla kurser igen där vi lär ut grunderna i surdegsbakning. När datumen är klara publicerar vi dem här. Under en baskurs får du lära dig att starta och underhålla din egen surdeg. Vi bakar surdegsbrödet Schweitzare (som tilldelades guldmedalj vid SM i mathantverk 2011 och lär oss hur man gör en riktigt bra vetedeg till bullar, längder och kransar. Vi lär oss också vad man bör tänka på när man bakar med ekologiska råvaror utan tillsatser.

Vi vill att alla deltagare skall få baka så mycket som möjligt och tar därför enbart emot max 8-10 deltagare per kurstillfälle.

Välkommen!

Annas Hembageri Stadsparken   |   Hammarvägen 2   |   647 30 Mariefred E-post: info@annashembageri.se   |   Telefon: 0159-318 18

Öppettider

Tisdag – fredag 10 – 18   |   Lördag 9 – 15   |   Söndag – måndag STÄNGT

@copyright 2017 All Rights Reserved A&R Schweitz AB

Webb: Studio Annvelu