BASKURS I SURDEGS­BAKNING

COVID 19

Under rådande omständigheter (COVID 19-pandemi) kommer inga kurser att genomföras. Vi har tyvärr inga möjligheter att hålla bakkurser i vårt lilla bageri och samtidigt åtfölja myndigheternas rekommendationer om social distansering. Vi återkommer med kursdatum när det här eländet är över. Har du köpt eller fått presentkort på bakkurs så förlänger vi självklart dess giltighetstid. Vi återlöser också presentkort om så önskas. 

Annas Hembageri startades efter mycket inspirerande bakning hemma. Vi har därför som målsättning att lära kursdeltagarna enkla tips om hur man lyckas med sin bakning med den utrustning och de förutsättningar man har hemma i sitt eget kök.

Under en baskurs får du lära dig att starta och underhålla din egen surdeg. Vi bakar surdegsbrödet Schweitzare (som tilldelades guldmedalj vid SM i mathantverk 2011 och lär oss hur man gör en riktigt bra vetedeg till bullar, längder och kransar. Vi lär oss också vad man bör tänka på när man bakar med ekologiska råvaror utan tillsatser.

Vi vill att alla deltagare skall få baka så mycket som möjligt och tar därför enbart emot max 8-10 deltagare per kurstillfälle.

Bakkurser för företag eller större grupper

Vi anordnar också bakkurser i olika varianter för större grupper (minst 5 personer) eller företag. Det kan vara en hel baskurs i surdegsbakning eller en kväll där vi rullar kanelbullar eller bakar småkakor. Hör av dig så kan vi se vad som passar för ert sällskap.

Kursdatum vinter/vår 2019/20

• Söndag 9 februari 2020 (fullbokad, väntelista finns)
• Söndag 29 mars 2020
(fullbokad, väntelista finns) – Inställd

Vi har på grund av rådande omständigheter ställt in samtliga kurser. Vi hoppas kunna återkomma med nya datum så snart rekommendationerna om social distansering ändras.

Pris baskurs i surdegsbakning: 1300 kr.
Kursen startar kl. 10.00 på Annas Hembageri (Hammarvägen 2, Mariefred), och håller på till ca. kl. 16.00.

Anmälan görs enklast via epost till: kurs@annashembageri.se
Har du frågor, maila, ring eller kom in till oss i bageriet. Tel. 0159-31818

Presentkort: Det går självklart att köpa ett fint presentkort till en bakkurs om du så önskar. Kom in eller kontakta bageriet så ordnar vi det.

Välkommen!

Annas Hembageri Stadsparken   |   Hammarvägen 2   |   647 30 Mariefred E-post: info@annashembageri.se   |   Telefon: 0159-318 18

Öppettider

Tisdag – fredag  10 – 18   |   Lördag  9 – 16   |   Söndag – måndag  STÄNGT

©2019 All Rights Reserved A&R Schweitz AB

Webb: Studio Annvelu