Välj en sida

Annas Hembageri
i Mariefred söker köpare!

Vill du bli ägare till ett av Sveriges mest prisbelönta bageri och kaféer? Med ypperligt läge i en av Sveriges vackraste städer, Mariefred vid Mälarens strand, har Annas Hembageri blivit ett älskat bageri och kafé av både mariefredsbor och tillresta gäster.

Bransch: Bageri & kafé
Ort: Mariefred, Strängnäs kommun
Omsättning: 2 900 000 SEK

För snart tretton år sedan startade vi Annas Hembageri. Vi ville lämna ekorrhjulet och karriärhetsen i storstaden och skapa ett livsstilsföretag som möjliggjorde för oss att vara mer med vår familj och leva närmare den stad, Mariefred, som vi flyttat till. Ett beslut vi aldrig kommer att ångra. Nu har barnen blivit stora och det är dags för oss att ge oss i kast med nya utmaningar. Därför söker vi någon som vill ta över vår lilla bageripärla.

Annas Hembageri drivs sedan sex år i Mariefreds nyaste centrala stadsdel, Stadsparken. Här fick vi möjlighet att bygga ett helt nytt bageri centralt i Mariefred med massor av nya kunder alldeles runt knuten.

Kontakt

Intresserade uppmanas ta kontakt med oss via epost på intresse@annashembageri.se för mer information, bokning av visning och vidare handläggning. Personal och ägare kommer inte att svara på frågor som handlar om försäljningen under bageriets öppettider. Detta sköts enbart via nämnda mailadress.

 

intresse@annashembageri.se