Annas background

Semlor

Unna dig att längta! 

Vi har väntat och längtat. Men den som väntar på något gott…

Semmelpremiär fettisdagen 13 februari

Vi håller extraöppet i bageriet på Hammarvägen 2, under fettisdagen mellan kl. 08.00–18.00 och gör nybakta semlor för avhämtning. Förbeställda semlor kan hämtas redan kl. 07.00.

Våra lagom stora semlor bakas på ekologiska ingredienser, riktigt smör och mycket kardemumma. Semlorna fylls med vår egentillverkade mandelmassa gjord på underbart smakrika spanska mandlar. Vår goda närproducerade ekologiska grädde levererar Järna Mejeri. Grädden är förstås vispad – kolsyregrädde är en styggelse.

För att säkra din semla, hetvägg eller fastlagsbulle den 13 februari:

Beställ i förväg

Maila din beställning till: semla@annashembageri.se (senast 12 februari kl. 16.00), kom in till oss i bageriet eller ring 0159-31818.

(Ange namn, antal semlor och ungefär när du vill hämta dem samt ett telefonnummer vi kan nå dig på)

PRIS:
1–5 st: 42 kr/st
6–9 st: 40 kr/st
10–19 st: 35 kr/st
20–50 st: 33 kr/st
50–99 st: 30 kr/st
≥100 st: 25 kr/st

Liten semla: 33 kr/st

Semmelvarianter – klassikern eller vanilj

Vi gör helst den klassiska semlan eftersom vi tycker att vår krämiga mandelmassefyllning är så fantastisk god. Men, för dig som är allergisk mot mandel så kan man få sin semla med vår egengjorda vaniljkräm istället. Har du bara fått för dig att du inte gillar mandelmassa så är vi dock övertygade att du ska prova klassikern. Vår mandelmassefyllning är något helt annat än det du provat tidigare. Vi lovar! Vill man ha andra varianter så verkar det finnas hur många mer eller mindre lyckade varianter som helst. Men inte hos oss. Vi göra bara goda semlor!

Laktosfri?

På fettisdagen har vi också laktosfri grädde för den som så önskar. Observera dock att våra semmelbullar innehåller både mjölk och smör.

Vi tar inte emot beställningar på mailen under fettisdagen 13/2. Besök istället bageriet på Hammarvägen 2 i Mariefred.

KOM, SMAKA, OCH NJUT!