Annas background

Kurser

Baskurs i surdegsbakning

Två baskurser i surdegsbakning finns inplanerade under våren 2017. Söndag 14 maj och söndag 28 maj anordnar vi vår populära baskurs i surdegsbakning igen. Se anmälningsinformation nedan.

Det finns fina kurs-presentkort att köpa i bageriet om du vill ge bort kursen i present.

Vill man boka ett helt eget tillfälle för en hel grupp (familj, kollegor etc.) hör av dig till oss så kan vi titta på lämpliga datum.

Under baskursen får du lära dig att starta och underhålla din egen surdeg. Vi bakar surdegsbrödet Schweitzare (som tilldelades guldmedalj vid SM i mathantverk 2011 och lär oss hur man gör en riktigt bra vetedeg till bullar, längder och kransar. Vi lär oss också vad man bör tänka på när man bakar med ekologiska råvaror utan tillsatser.

Kursdatum 2017:
Söndag 14 maj – Fullbokad, väntelista finns.
Söndag 28 maj – Fullbokad, väntelista finns.

Dessa kursdatum blir de sista innan sommaren. Vi återkommer också med fler datum senare under sommaren för kurser i början på hösten.
Vill man boka ett helt eget tillfälle för en hel grupp (familj, kollegor etc.) hör av dig till oss så kan vi titta på lämpliga datum.

Tid:
Söndagar: Kl. 10.00 till ca kl. 15 (ibland blir det lite senare).
Vardagar: Kl. 17.00 till ca kl. 22 (ibland blir det lite senare).

Pris: 995 kr/person. Presentkort finns att köpa i bageriet.

Plats: Annas Hembageri, Hammarvägen 2, Mariefred.

I kursavgiften ingår ekologiskt fika, och du får förstås ta med hem de bröd och bullar du har bakat under kvällen.

Anmälan görs direkt till Annas Hembageri tel: 0159-318 18. Epost: info@annashembageri.se

Vi vill att alla deltagare skall få baka så mycket som möjligt och tar därför enbart emot max 8-12 deltagare per kurstillfälle.

Annas Hembageri startades efter mycket inspirerande bakning hemma. Vi har därför som målsättning att lära kursdeltagarna enkla tips om hur man lyckas med sin bakning med den utrustning och de förutsättningar man har hemma i sitt eget kök. Välkommen!